P. S.

P. S.

Anotace: .

Nečekám, až přijde čas
kdy mé tělo zajme krypta
živému se píše snáz
slyšte má post skripta.

Nenechám se přemoct zlostí
smích nejlepším je lékem
cpu se, když se druzí postí
moudrost sbírám s věkem.

Mám svou lásku, tuze krásnou
tak co bych si ještě přál?
s humorem a kapsou prázdnou
žiji blaze jako král.
Autor Pelican, 23.04.2012
Přečteno 411x
Tipy 6
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, kamich, Kropydlína Škopounová, Radhuza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí