☺☺Vdolky

☺☺Vdolky

Anotace: Vdolky sypou cukrem,skořicí...

Sbírka: (°+°)Divné město(°+°)

 

Vdolky.

 ——-

 Smaží selky smaží vdolky

 sypou cukrem,skořicí,

 pak voňavé sladké vdolky

 rozdaly po vesnici.

 Jedla teta jedl strejda

 jedla celá vesnice,

 všichni mají pusu,jejda,

 od povidel,skořice.

My vám selky za ty vdolky

 my vám za ně děkujeme.

 A my,selky,všechny holky

 vdolky smažit naučíme.

 Potom umí všechny holky

 usmažit voňavé vdolky,

 ale brzy,

 všichni vdolků dost už mají

 na povidla švestky dají?

 

 Asi ne,nedají.

 Do sudů si švestky naložili

 slivovici potom vypálili,

 do čaje a jenom tak.

 Připijem si.Zrovna tak.

 Slivovičko

 …na zdravíčko…

 

++++++++++++++++

Autor Květka Š., 23.04.2012
Přečteno 319x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, jitka.svobodova, J's ..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))

24.04.2012 11:11:50 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí