~Maluje malíř

~Maluje malíř

Anotace: Ale jeho štětec žalujie...

 

ahoj



Mona Lisa ☺

 

Maluje malíř,maluje

štětec však na barvy žaluje,

prý se mu ta,nebo ta nehodí

a takovou mazanici

pak malíř vyhodí.

Dívej se štětečku na paletu

jinou máš barvu tady i tu,

tak trochu citu dej do míchání

a kráse barev nic nebrání.

Můžeš se dát do malování.

Jedna ta barva s jinou se mísí

barevný efekt vzniknou musí

do Louvru ten obraz nepatří?

Jak myslíš,neznámý malíři.

 

Štětec už vůbec nežaluje

barvami z palety teď čaruje,

vytvoří snad i Monu Lisu?

Nebo snad Snídani v trávě?

Namaloval však jablek mísu

a v trávě dřevěné hrábě

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

--------

Autor Květka Š., 24.04.2012
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan, Romeo3769
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

24.04.2012 21:48:21 | Romeo3769

pěkné téma..

24.04.2012 20:30:46 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí