Duševní blití

Duševní blití

Anotace: Nebáseň obsahuje sprosté slovo!!!

Má duše se dneska poblila,
muselo to ven,
a proč píšeš, když nechceš aby to někdo četl?
To je jako sraní... prostě musíš.

Všechny křivdy života,
černají se na bílém.
Všechny touhy, sny,
vyblila sem na papír.

Všechny strachy,
ty co byly a ještě budou.
Všechnu lásku
strašáka největšího.

A nacpu tě i sem,
můj sne probdělých nocí.
Seš červ v mý hlavě,
seš kámen v žaludku.
Autor Striptérka, 24.04.2012
Přečteno 373x
Tipy 5
Poslední tipující: Dračičák, Edmond Kadad, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí