Strach

Strach

Anotace: -

Jsem ve strachu oděn, což nuzný je šat

Sám tuším, že svléct bych jej měl

Však zbavit se obav je jak nahý stát

Uprostřed halených těl

 

Chci odhodit stud a nedbaje smích

Stát čelem a hrdě byť sám

Zbavit se navždy předsudků svých

A vědět, že odvahu mám

 

Bomba nám v hrudi vždy odtiká čas

Ten co nám všem vyměřen byl

Pak v poslední vteřině roztrhá nás

Tím dříve čím méně jsi žil

 

Strach hraje si s rzbuškou jak malý smrad

Jak spratek co málo byl bit

S osudem vlastním ho nenechám hrát

Vím  jistě, že bez něj chci žít

Autor Bolder, 25.04.2012
Přečteno 244x
Tipy 5
Poslední tipující: ewon, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí