~Pro tebe

~Pro tebe

Anotace: ..lásko už nebrečím..

 

 ~~~.~~~

(už ne)

~~*~~*~~

 Pro tebe lásko

 už nebrečím

 slzy jak v studánce

 vyschly

 snad se ti konečně

 zavděčím

 mám tě však stále

 v mysli.

 

Když tuto básničku

 tvořím

 cítím snad krůpěje

 za víčky?

 A nevím čeho

 se bojím

 prý toho plamínku

 u svíčky.

 

Slzy však za víčky

 zůstaly

 vzpomínky na tebe mám

 ty jsi byl přece

 můj milý

 aspoň ti pozdrav

 ..tam..

nahoru

 posílám.

~~~

Autor Květka Š., 25.04.2012
Přečteno 259x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan, Linzerka, střelkyně1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí