Podzim života

Podzim života

Anotace: a čas plyne...

Zapadá slunce jara mého a přijde brzy čas,
kdy podzim života přitáhne mraky
a přezrálý mládí shnije klas,
a všechny touhy a sny promění se v trosky.

Kde lesk zašel rzí, tam vrak mého světa
pozbyl růžových brýlí, nasadil ostré hroty!
Vřesoviště co plné trnů mi rozkvétá,
to podzim se hlásí a stromům rve listy.
Autor Vladimír P., 25.04.2012
Přečteno 347x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo...vim...taky se obávám...nezastavím...

30.03.2013 15:53:49 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí