~Diblíci..☺+☺

~Diblíci..☺+☺

Anotace: Vy neznáte Diblíky?Oni žijí ve vaně...

Sbírka: (°+°)Divné město(°+°)

~~~

 Ve vaně???

*~~*~~*

 V koupelně na vaně

 sedí dva Diblíci

 každý je schovaný

 v koupací čepici.

 Potom se postaví

 do vany si skočí…

 Voda tam však není,

 ježkovy voči!!!

 Tak se tam prochází

 a něco hledají

 na sucho ve vaně

 fakt,

 naštvaně koukají.

 Pusťte nám vodu,

 třeba i studenou

 nám ještě neloupe

 tak jak vám v kolenou.

 Vana plná vody

 ta je pro nás nutná

 jo,i s pěnou

 nám opravdu moc chutná.

 

Vy nevíte jak vypadá

 malý Diblík z koupelny?

 Hlavičku má

 jako višni

 a je celý červený.

 Někdy nosí ploutve

 jindy skafandr

 to se pak Diblíci pustí

 i do potrubí na vandr.

 Ale…

 dlouho je to nebaví

 v potrubí je „bléééééé“

 to se rychle otočí

 a zpátky?

 To Diblíkům do vany

 natotata jde…

 

~~~*~~~*~~~*~~~*~~~

Autor Květka Š., 29.04.2012
Přečteno 279x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Nussichoco, střelkyně1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já mám raději Diblici, ST.

01.05.2012 11:57:24 | Psavec

to jo,ale né ve skafandru...ve tvé vaně budou chodit nahoře bez...

02.05.2012 10:43:22 | Květka Š.

Šmarjááá ty máš ale fantazii,pěkně jsi mě s těmi diblíky rozesmála...:)))

30.04.2012 12:01:19 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí