5 kapek

5 kapek

Anotace: ...

Slza za její dlouhé vlasy a krásné nohy,
ať mi navždy v paměti zůstanou.
Slza nebo raději dvě za něžné dopisní slohy,
a dívku tak těžce hledanou.

Další uroním za všechna její smilstva,
ze kterých se cítím jak zbídačený psisko.
Poslední proliji za větu: byla bych jen tvá
kdybys tak bydlel vic blízko.

Můj smutku, můj smutku,
truchlím pro prostitutku.
Autor Edmond Kadad, 01.05.2012
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: slečna.závist
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí