Anotace: "K"

Až mě barva Tvých očí pohltí
a točit přestane se svět ..
zrak slzami se zakalí
a dlaně začnou se mi chvět ..

Pak přehrada se protrhne
a já to přiznám slepě,
že Tvá existence klíčí ..
tak hluboko ve mě.

Až hvězdy přestanou se v noci třpytit
a voda v řekách téct,
pak anděl tiše sklopí křídla,
pak ďábel smí mě vést ..

Na kolenou pykat budu
za ty hříchy svoje,
však stálo mi to za Ty chvilky ..
kdy mohla jsem být Tvoje ..
Autor Analisieren, 01.05.2012
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí