o vejcich??

o vejcich??

Anotace: ...

Jsem veselá kopa
..a tak si říkám,copa?
kdopak tě měří ve starých mírách
co náležely skořápkám

z vápníku schránek plných
potravy pro mou choť
když se ti líbí slepice hrabivé
Tak říkám neváhej...foť

a pak to pošli těm co to ocení
nedbej psů hlídacích i když zub vycení
pak se mi vypláčeš na levém rameni
Hlavně když vyhraješ voňavé koření

anebo jinou hlavní cenu??
....třeba novou ženu

jakou má cenu veselá věta
činí nám úžasné chvilečky světa
dělá nám rýhy do hladkých tváří
nikdy však netruchlí v deštivém září

a tak si dopíjím naprasklou skleničku
dnem vzhůru kapiček posledních pár
snažím se zachytit do hrdla vyschlého
bych v sobě uhasil polední žár

anebo možná představu budoucí

holka jsi veselá
.....osůbka žádoucí
Autor poeta, 01.05.2012
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

znáš ty vesnické soutěže.hlavní cena bývá sele ale ty menší..,proč ne ošatka bobkového listu,nebo sáček vanilky...to jsou krásné výhry..
...jo tak tomuhle se budu smát až do večera

02.05.2012 11:04:30 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí