Had

Had

Anotace: občas se ty stavy dostaví a nezmizí, i když se člověk na hlavu postaví...

marně se znažíš svléknout starou kůži
(marně se tu svíjíš v křeči)
pokroucené, pokálené bytí
hříchy máš ve své špinavé duši
a na nové kůži, napsané tuží,
(řeči...)
že z života je ti k blití
Autor Janika, 02.05.2012
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí