♥ Láska labutí

♥ Láska labutí

Anotace: A jsou si stále věrní...

O labutích

 ************

 Na břehu leží

 pírko labutí

 vítr na něj foukl

 a pírko do vody odletí.

 Ta smutná labuť

 pak k pírku doplula

 a svého druha

 na vodě hledala.

 Kde asi je

 ten její milý

 včera si tu

 hnízdo postavili,

 chtěli spolu vychovat

 své děti labutí,

 neboj se krásná.

 On se neztratí.

 Vidíš,

 nad zámečkem letí

 ten tvůj labuťák

 na vodu dosedne,

 má tě rád.

 Partneři labutí

 jsou si stále věrní

 „bílí nebo černí“

 a to se nikdy

 nezmění.

 …

Autor Květka Š., 03.05.2012
Přečteno 337x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Doradan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

labutě jsou si věrný..

03.05.2012 19:14:31 | Doradan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí