Dekuji

Dekuji

Anotace: dekuji ti.....

Dekuji za to ze jsem tě našla
dekuji za to že jsi počkal
dekuji ze muzu te mít
dekuji ze jsem tu pro tebe
dekuji ze smeju se na tebe
dekuji ze ziju dal lasku
dekuji ze milovat zas mohu
dekuji ze zamilovala jsem se
dekuji ze jsem tu pro tebe
dekuju za tebe andeli
Autor vlcatko, 03.05.2012
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí