spor a sen

spor a sen

Anotace: no, raději to popisovat nebudu, je to děs :)

nechci už další spory
jsou to hnusné potvory
ty potvory mě ničí dál
jak bych se potom smál?
neměl bych už důvod žádný
a to by nebyl život snadný
život je kompikovaný, já vím,
přesto o něčem lepším sním
Sny nenahradí realitu,
ale já se ptám, živote, jsi tu?
Autor freezyb, 09.01.2007
Přečteno 222x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí