je to jedno

je to jedno

ach ano, je to důležité
proto to vyřeším náležitě.
je to zmatek, chaos,
řekla sem si a dost!
nechci názor většiny,
co pohltí i menšiny.
je to smutné,
že mnoho lidé se ohlíží na většinu,
co o něm řeknou, co roznesou.
není to jedno?
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí