Nuda na výšce

Nuda na výšce

Anotace: jsem se nudil na výšce, tak jsem to napsal.

Já se velmi nerad se svými problémy svěřuji,
bohužel však se s jinými problémy poměřuji.
Proto asi píšu tuhle divnou básničku,
kterou dávám na svou duši pastičku.
Promiň, ale okolí v tuto chvíli vůbec nevnímá,
i tak se o okolí kupodivu, nevím proč, zajímám.
I tato báseň je poněkud divná a rozházená víc než trošku,
rozházená jest více než když bych měl rozbitou sošku.
Je mi jedno, jestli je to soška Budhy nebo Ježíše,
i tak se stále dostávám s hodně lidmi do kříže.
Avšak i kdybych jí neměl totálně vůbec,
snad bych i tak nebyl,doufám, tupec.
Jinak bych asi už neměl vážně pro co žít
a musel bych tedy na životě jen a jen hnít.
Asi fakt si až moc věcí na sebe beru,
bohužel se z toho těžko vždy seberu.
Doufám jenom, že mě někdo pomůže,
jinak asi fakt vyskočím z kůže.
Ostatním vím, že umím skoro vždy poradit
moje černé myšlenky však nedokážu odradit.
Doufám jen ve výpomoc někoho dobrého,
logicky tedy ve výpomoc někoho známého.
Autor freezyb, 09.01.2007
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí