Den matek

Den matek

Anotace: To je pro moji mámu, protože ji mám rád.

Osmého května je svátek,
Svátek našich matek.
Poblahopřát jsme jim spěchali,
Že se o nás tu dobu staraly.

My jsme pro ně velká radost,
Ale někdy i pořádná starost.
Dneska hodní na ně budeme,
Našim matkám poblahopřejeme,
Že to s námi vydržely,
Do blázince se nedostaly.

Mami mám tě rád,
Přinesl jsem ti karafiát.
Karafiát krásně barevný,
I když není krásný jako ty.

Buď tu stále s námi,
Neodcházej nikdy, mami.
Autor mtek, 05.05.2012
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí