~Cukrárna

~Cukrárna

Anotace: Ta stála kdysi přes silnici...

 ~~~

Cukrárna.

 **********

 Ta malá cukrárna naproti kina

 tam nikdy nebyla cukrářka líná,

 zákusky pekla,šlehačkou zdobila

 na muže,cukráře,občas se zlobila.

 

Cukrář ji vytýkal že špatně peče

 od svojí cukrářky snad neuteče?

 

Tak jako pekař co peče housky

 a uždibuje z nich kousky,

 cukrářka ochutná všechno co upeče

 bude z ní koule?Cukrář ji uteče?

 

Cukrárnu zavřeli,cukrář fakt utekl

 ten svoji cukrářku vážně vypekl,

 vzal všechny úspory a tajné recepty

 cukrářce nechal jen ty plechy na buchty.

 

Ano,ty tajné recepty co cukrář měl

 za něco jiného dnes vyměnit chtěl,

 zájem však není,prý nemají cenu

 cukrář se vrátil a hledal svou ženu.

 

Už není naproti kina ta cukrárna

 je tam teď „séparé“ Růžová kavárna,

 bývalá cukrářka a fešný mládenec

 dnes vedou kavárnu cukrárně

 je konec

 konec

 …

Autor Květka Š., 05.05.2012
Přečteno 281x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Doradan, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A peče dortíky...mňam..

05.05.2012 20:53:20 | Doradan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí