Lži vinné neviny

Lži vinné neviny

Anotace: ...vlastního světa

 

Usmívám se nevinně

Utopená ve víně

Vlastní kocoviny

Z viny pro „nevinný“

A

Tvářím se provinile,

Když v nule promile

Na tachometru pro míle

Zrazuji úsměvem „té milé“

 

Maluji, v slovním tichu

Kreslím nám míchu

V barvě přepychu

Pro nezhrzenou pýchu

A

Čaruji z vlastních lží,

Co nenávistí mlží

Lásku beztrnných růží,

Zatímco z očí stéká tuší

Olemované zoufalství

Vlastních provinění

Z ráje zatracení

Idylických prostranství

Vysněného světa

 

Autor Denael, 11.05.2012
Přečteno 351x
Tipy 11
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Robin Marnolli, Anjesis, enigman, gallatea
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná

29.12.2012 12:46:30 | Radek.oslov.Šafárik

Z ráje zatracení...krásný verš :)

30.08.2012 20:33:11 | Nigol

ovíněná...

14.05.2012 13:22:23 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí