Neplánuj a nevzpomínej

Neplánuj a nevzpomínej

Anotace: ...

Neplánuj a nevzpomínej
a srdce tíze uleví ti
hlavou mlč a duší zpívej,
i tak ti slovo uletí ti.

Vítr,déšť a slunce třpyt,
příroda barvu svou mění,
na to každý z nás si zvyk.
Nač trápit se nad každém chvění.

Neplánuj a buď jak můžeš,
tím co svět ti dovolí.
Nevzpomínej,i tak budeš
pro smích v celém okolí.

Hlídej,ale neuhlídej,
v kapsách občas prasknou nitě,
neplánuj a nevzpomínej.
..Změna silou překvapí tě.
Autor Zdenek, 11.05.2012
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: Jaromila
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí