bída X moc

bída X moc

byla mrazivá noc,
mráz do štípal moc.
Nevěděl kam má jít,
nic neslyšel, necítil,
jediné co viděl,
byl nápis I LOVE IT!
Měl hlad, žízeň, strach,
nikdo mu nechtěl pomoct,
měl totiž na sobě prach.
Prach a špínu z ulice,
co na něm nechali lidé,
ti ale teď spí
v posteli své!

Byl na dně, doufal,
ale na nic si netroufal.
Jednou však vsadil si
a vybral správnou číslici.
Boháč je z něj právě,
dokonce si myslel
že je hrabě!
Na staré přátele zapomněl,
víckrát po výhře si nevzpomněl.
Peníze sou moc, co ti koupí tvou hodnost.
Stal se z něj sviňák co nepomůže,
však mu nikdo nikdy nepřinesl růže!
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí