~Malování

~Malování

Anotace: ..jen tak si malovat,jen tak

~~~

 malíř

 ~~~*~*~*~~~

 Tak modrou

 si namaluji oblohu

 a mám krásnou letní pohodu,

 žluté

 to bude polední slunce

 a bílé nechám kopretiny

 na zelené louce.

 Červeně vybarvím vlčí máky

 a moje ústa?

 Vždyť ty víš že taky.

 Do vlasů

 si modrou mašli dám

 a zvu tě na jahodový flám.

 

 Co to?

 Začaly padat kapky

 jak z křišťálu

 jenom tak něžně,pomalu,

pastelky pak musím ořezat

když budu duhu malovat.

 Červené korále z jahod mám

 a jednu po druhé

 si ozobám,

 jenom ty poslední co zůstaly

 za výstřih mi padaly.

 Do pusy si je milý posbíráš

 ani tu poslední tam

 nenecháš?

 

 Po dešti zasvítí slunce zlaté

 a ptá se...

 jak se tam dole všichni máte?

 

 ***~~~*~*~*~~~***

Autor Květka Š., 12.05.2012
Přečteno 243x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Jarka, Doradan, Psavec, synanceia
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

právě teď trochu vykouklo..

12.05.2012 19:57:22 | Doradan

Hlavně namaluj velké sluníčko, už je zase škaredě, ST.

12.05.2012 13:47:55 | Psavec

už držím žlutou a maluju a maluju a maluju...

12.05.2012 14:52:56 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí