PROCITANÍ

PROCITANÍ

Anotace: Jsou jen stíny co v tobě nedoplují .....

Jsou jen stíny co v tobě nedoplují
plují jen básně,
co v tobě se zastavují
já tiše do světa tu křičím,
tiše vzpomínám
že pozdě ránu usínám....
kde jsou ty lásky
kde jsou jen ty sny
kde jsou tváře v beznaději
co plují ale za nadějí
poslední krásky
v měsíční krajině
zjevují se na hladině
jen pozdní stíny
slova si ukrajují
nezačátky
ale ani konce
na lodi vratký
vracím se zpátky
do nadějí
kde,kde....
jsou jen stíny
Stíny...
co do nás nedoplují.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 12.05.2012
Přečteno 276x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, Květka Š., Tanecnice
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všade vyčmuchám poezii tvou překrásnou:))

13.05.2012 12:16:19 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí