(°o°) Kočkodan

(°o°) Kočkodan

Anotace: Závidí kokršpanělům Španělsko?

 

 

 

 ***..***

Kočkodan.

 **********

 Dnes kočkodan se dozvěděl

 že jel „kokr“ do Španěl,

 do Dánska chce kočkodan.

 Jo,tam prý mají kočky flám.

 

Já jsem přece kočkodan

 s žádnou kočkou nic nemám,

 společné mám více s Dánem.

 Protože jsem kočkodanem.

 

Tak kokršpaněl ve Španělsku

 a kočkodan byl už v Dánsku?

 

Ne.

 V Dánsku nebyl kočkodan

 jen ze Zoo byl „domů“ zván,

 tam ve střední Africe

 čeká kočkodanice.

 

Na letenku ti nedáme

 tak neblázni,kočkodane.

 Vždyť tady v Zoo v kleci

 máš jinou opici.

 Kočkodanici.

 …

Autor Květka Š., 13.05.2012
Přečteno 293x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan, Jeněcovevzduchukrásného, Linzerka, Nussichoco, Liška76
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, jo, to mu přeci nebudeme pltit z našich daní!!:-)J.Š.Pěkné, jako před tím.

14.05.2012 12:38:09 | Jeněcovevzduchukrásného

flám že tam mají???

13.05.2012 20:37:14 | Linzerka

dokonalé :)

13.05.2012 18:56:03 | Nussichoco

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí