Možná se setkám....

Možná se setkám....

Anotace: s tím co neznám.../A NECHCI ZNÁT/

.....MYŠLENKY.......
....Z lehkého doteku
mizící před svobodou
názoru
které lehounce
k tobě jdou
Tiše jsou
v proměně času
začátku konce
co bloudí tiše
bezelstně směje
potom jen uniká
do ticha
proměna světla
se zřekla
nové naděje
všude je černá tma
co nevidí zradu
nám se směje
Tak kdo je tady
.....Tady
.....HRDINA....
co nemá náš hlas
ani tvář
už vůbec ne
...SVATOZÁŘ....
a ke smrti je
...VTEŘINA....
jen smetí co nemá
NEMÁ......
....SLITOVANÍ...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 13.05.2012
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Nussichoco
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí