Anděl lásky

Anděl lásky

Anotace: tak je tu můj další pokus :) , je to taková slátanina napsaná z nudy ale snad se vám bude líbit :)

Srdce tluče
v ruce kůše
anděl lásky
bere prášky

Má toho už dost
chytá ho už zlost
lásku dává nám
on je pořád sám

Nezapomínám na něj
nejsem lásky zloděj
vděčný mu jsem
anděly poď sem

Obejmutí ti dám
ať se necítíš sám
osud nám přeje
ale i nepřeje

Teď už nejsi sám
vedle sebe tě mám
navždy budem pospolu
anděly odletíme spolu
Autor KoX, 13.05.2012
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Samanta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí