sr.

sr.

myslíš že to můžu?
já myslím že nemůžeš,
přece to nesežereš.

ne nesežeru, nacpu si to do nosu,
ať dokážu žít ve věčném chaosu!
aaa, to je paráda,
ne teď si nechci lehnout na záda.
Chci jít, jít pařit, pařim,
konečně někam patřim.
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí