*Večerní

*Večerní

Anotace: když si den zatahuje roletu..

Sbírka: (°+°)Divné město(°+°)

 

 

 ***

Večerní

 **********

 Stmívá se

když den si zatahuje roletu

 je asi znavený a chce se  mu spát,

 měsíc ho pozdraví,popletu,

 a přeje ať si den

 nechá něco pěkného zdát.

 

Já,být jako muž,

 povídá den

 můj sen je plný dívek a žen,

 být jako žena,dodává,

 ta na své děti stále pozor dává.

 A jako dítě,

 den se usměje,

 budu mít ve snu moji mámu

 co pohladí

 a v náručí zahřeje.

 

Měsíc na nebi hvězdy své pozdraví,

 Velký vůz naloží láskou a klidem

 a všechno vesmírem zaveze

 na Zem,lidem.

 

Až se den vyspí

 pomalu zase vytahuje roletu

 za chvíli se slunce usměje

 a nový den je tu…

 

Tak dobrý den,

všem.

 …

,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 15.05.2012
Přečteno 321x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Doradan, Jarka, robbiP, střelkyně1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrou noc!:)

15.05.2012 18:36:45 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí