Můj příběh

Můj příběh

Anotace: ..................

dva různé životy
dva odlišné světy
dlouho se míjely
na cestách osudu
pak ale andělé
z nebe k nim slétli
a do uší šeptali
vždyť můžete být spolu

z myšlenky pouhé
stalo se přání
a z přání nakonec
skutek se stal
půvabná dívka
již nebyla k mání
a švarný hoch
již nebyl sám

jejich srdce
jim láskou bušila
on chtěl se ženit
ona chtěla se vdát
na cestě za štěstím
překážka nebyla
a tak padl slib
navždy se milovat

po roce něhy
zplodili syna
láska co byla v nich
se nedala měřit
měli dost chleba
ba dokonce vína
tolik štěstí
až těžko uvěřit

možná se ptáte
co bylo dál
v tomto ohledu
nemohu sloužit
mluvil bych o snech
a možná bych lhal
ten příběh je můj
dál musím ho prožít
Autor James Libustka, 17.05.2012
Přečteno 371x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Psavec, anděl s modrými křídly, Liška76
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přesně sny by se měly plnit...

21.05.2012 11:07:39 | enigman

Dávám ST.

18.05.2012 13:11:10 | Psavec

Pokud je to vážně příběh Tvého života, pak musíš být ten nejšťastnější člověk :)

17.05.2012 18:33:24 | anděl s modrými křídly

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí