~Nevrátí se...

~Nevrátí se...

Anotace: Proč?

 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Nevrátí se….

,,,,,,,,,,,,,,,,

Každý den večer

to slunce zapadá,

na podzim listí

i tráva uvadá

a každé nové ráno

slunce vyjde znova

a na jaře je i příroda

celá nová.

Jen ten lidský život

ten je tak krátký,

proč ten nikdy už

nevrátí se zpátky...?

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

Autor Květka Š., 17.05.2012
Přečteno 218x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Jarka, Linzerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak je vidět, tak jsme ošizeni, ST.

18.05.2012 13:09:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí