Láska

Láska

Anotace: <div class="uiHeader uiHeaderBottomBorder mbm"> <div class="clearfix"> <div class="mbs...

 

Proč se tě bojíme,

chodit v tobě neumíme?

 

Chceme tě zažít,

beztebe nevíme, co si počít.

Chtěli by jsme tě znát,

to by jsme se tě však nesměli bát.

 

Říkáme, že jsi krásná,

jako diamant jsi jasná.

Prožíváme těvšak opravdově?

Nebo tě máme jen v sobě?

 

Co s tebou si počít máme?

Někdy tě pořádně nevnímáme.

Bojíme se druhému otevřít,

někdy tě musíme zapřít.

 

Dovol, ať se tě nebojíme,

když o tobě víme.

Vždyť rozdávat tě dál,

to bych si moc přál.

Autor dannka, 17.05.2012
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí