Strach

Strach

Anotace: <p>Nepřipad&aacute;te si jak st&aacute;do volů?</p> <p>Vždyť společnost n&aacute;s...

Nepřipadáte si jak stádo volů?

Vždyť společnost nás táhne dolů.

Nikdo vlastní názor nemá,

Ale je ho teď vůbec třeba?

 

Podívejte se na ty lidi,

všichni se bojí.

Čeho? Kdo ví.

 

Bojí se války

Bojí se míru

Bojí se lásky

Už nemají sílu

 

Bojí se tmy

Bojí se světla

Bojí se zimy

Bojí se tepla

 

Bojí se samoty

Bojí se společnosti

Bojí se ochoty

Bojí se starostí

 

Bojí se …

Bojí se …

Bojí se …

Čeho všeho? To neví se.

Autor dannka, 17.05.2012
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí