Skutečná kulečníková

Skutečná kulečníková

Anotace: ... vzpomínka na jeden večer ...

Sbírka: O mě .. a taky o lidech

Kolikrát se ještě na prázdnou zeď podívám
kolikrát
ještě
kapkami
deště
se proplítám

Kolikrát se s vámi
po víně
povinně
po vině
ne-proklínám

klínem

a tak tu sedím raděj s pivem

aby bylo něco jinak

tak
tahák
napsal pod lesy
kdosi
o komsi
kdo byl a nebyl
žil a nežil
ženatý
že na tý hoře
tesknil po ponoře
skočit si jen tak do hlubin
bouchnout do slabin
slastných uliček
klíček za klíček
spočítaných kuliček
na zeleném plátně kulečníku
dost už teď, ty uličníku!
nechtěj si už se mnou hrát
.. a pojď, pojď se
skutečně
konečně
ne-po-milovat
Autor Helena Lovecká, 18.05.2012
Přečteno 386x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v karambolu...

21.05.2012 11:09:06 | enigman

Povedená báseň, ST.

18.05.2012 13:06:43 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí