~Vandr

~Vandr

Anotace: A co když to vandr není?

~~~~~~~

* ☺+☺ *

*******

Dvě slepičí vajíčka

malý Puk a velký Kukulínek

šly na vandr,

tak obuly se obě do holínek.

Nesou si pláštěnku,

stan,spací pytel a deku

a na prámu by chtěly přeplavat

i řeku.

Když vedle sebe běžely

tak do sebe ťukly

a maličko na hlavě pukly.

Zalezly pak do stanu,

Puk povídá,nevstanu.

Já tu počkám na pánvičku

a usmažím se,trošičku.

A to druhé,velký Kukulínek

běží samo domů.

A bez holínek.

Pak se opět trochu ťuk

a jen kouká,

jak ten ťuklý Puk...

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

....................

 

 

Autor Květka Š., 18.05.2012
Přečteno 231x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Linzerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smaženici taky ráda...

18.05.2012 18:42:41 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí