Za duhou

Za duhou

Anotace: Trocha slziček...

Na křídlech vážky
poletím za duhou.
Slzavé srážky
jedna za druhou.

Na křídlech jejích
poletím odsud.
Tam kde doteky hřejí.
dá-li to osud.

Proč Bůh jen dal nám
K užitku pláče?
K čemu nám dovolil
tváře smáčet?

Smáčet je rosou,
která bolí.
Jako když ránu
posypeš solí.

Proč jen se musíme rodit s duší?
Proč jen musíme rány hojit?
Proč jen nejsme, k bolesti hluší?
Proč jen si musíme rosou projít?

Poletím do snů, tam za duhou
na křídlech vážky.
Do míst kde na mě nemohou
bolest a srážky.

Budu žít ve snech,
kde rudé slunce pálí,
na stráních mech.
Já s nohou bosou

projdu se po něm.
Svoje vzdechy
a tváře s rosou
zažehnu ohněm.
Zapomenu, Bůh dá-li…
Autor Gudula, 18.05.2012
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, mauvais-ange
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí