~Paráda

~Paráda

Anotace: Nebo jen tak...o horách...

~~~~~

~(*o*)~ 

~/~~/~~/~

 Hora,

 ta má šaty z mlhy

 na hlavě čepici sněhovou

 střevíce snad z kleče

 punčošky,

 jsou bystřinou zdobenou.

 Lem roucha

 zapůjčí asi doliny

 živůtek pak kamzíci zdobí

 horu

 snad loupe v kolenou?

 Ale ne,to se jen kámen drolí.

 

 Léto ji ozdobí protěží

 sněhová čepice

 ta však dlouho vydrží,

 slunce dá hoře

 ten pravý zlatavý jas

 kdo hory miluje vrátí se zas.

 I když to někdy chce

 dost dlouhý čas…

 Tam přijme od hory

 zdravé povětří

 ano,tak to má být,tak se to

 patří…

 

~~~/~~~/~~~/~~~/~~~

 

Autor Květka Š., 19.05.2012
Přečteno 326x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Jarka, střelkyně1, Linzerka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vždycky když si vzpomenu na hory...řeknu jen ach,jo...o))

19.05.2012 20:43:48 | střelkyně1

krásná pohlednice..

19.05.2012 20:09:16 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí