♥ Snář

♥ Snář

Anotace: Podle snáře?No,někdy...snad...

♥ ♥ ♥

            Snář            

 *****

 Ona snad

 zahodí ten starý snář

 podle ní je to veliký lhář.

 Měla jen velkou lásku mít

 a nikdo ji neměl ublížit.

 

 To tvoje srdce

 už láskou k ní nehoří

 to její se utápí jak v moři,

 tvé srdce láskou plane k jiné

 její bez lásky hyne,

 tvé oči

 se jenom vysmívají

 jí z očí jen slzy popadají,

 tvé rty že miluješ,jiné šeptají

 její rty už slova lásky

 snad ani neznají.

 

 Proč vaše láska

 mezi vámi zmizela?

 Ona se ti po létech zcizila?

 Teď zbyla ji jen bolest

 na kterou není lék

 a taky pár i milých vzpomínek.

 Tu knihu snů nabídne k prodeji

 sbalí ti kufr.A prosí,

 odejdi.

 Pak příběh vaší lásky

 dnes na papír dá

 „Knihovnu červenou“

 z ní asi udělá.

 

Ty se chceš vrátit? Ale né,

 už není krok zpátky

 do lásky zrazené.

 Ona má jiného

 a ne už podle snáře,

 vidíš?

 Teď říkají si „ano“ u oltáře.

 …

 

Autor Květka Š., 19.05.2012
Přečteno 355x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Jarka, střelkyně1, Linzerka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká, líbí se mi...*:)

28.07.2012 10:11:34 | PIPSQUEAK

o lásku se musí starat a pečovat...jinak uteče jinam:)

19.05.2012 20:42:19 | střelkyně1

:-))...snář netřeba

19.05.2012 20:08:09 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí