Zkus to

Zkus to

Anotace: 19.5.2012

Prej utíkaj po loukách,
-neseď doma a nauč se je všechny pochytat-
je špatná rada,
ve skutečnosti nikde nejsou.

Chodí po ulicích hlavou
a mezi prsty je krmíš
akvarijníma rybkama,
potkat je můžeš kdekoliv,
ale ve skutečnosti nikde nejsou.

Vyzkoušel jsem dost možností,
psát pravou i levou,
monej uktápzot ětšej en,
místo hlavy psací stroj psanípropsaní,
že se objeví -
tohle už je fakt debilní,
když umět psát
je jako vědět konec před začátkem
a všude jinde člověk nezná ani vlastní jméno,
psaní bez nápadu a koncepce
je vlastně zhmotnění snů vlastní fantazie,
kde příběh ani postavy nejsou ve skutečnosti
ani ve skutečnosti svý hlavy vůbec podstatný,
kde se tok slov rodí a umírá v prázdnu
vejdi
Autor animovaný medvídek Pů, 20.05.2012
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska, VE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí