~Ozdoba

~Ozdoba

Anotace: nebo obyčejné kapky deště...

~~~~~

 Ozdoba?

~~~

 Kapky deště by snad

 okno ozdobily

 kdyby to ale perly byly,

 (i když nevím)

 ty pravé perly by moc ťukaly

 okno by asi moc nezdobily.

Ty kapky dešťové taky dost buší

 oknům to někdy vůbec nesluší,

 (já se zblázním)

 hlavně na okna čerstvě umytá

 lepí se kapka,drží jak vyšitá.

Pak když se okno od kapek suší

 ty suché flíčky v rozhledu ruší,

 tak honem hadřík a leštit a leštit

 ať se zas může na čisté

 „DEŠTIT“.

 

 Vyčistit dočista,na chvilečku

 než se nám zase dá do deštíčku…

 kap,kap,kap,kap,kap

 je to přesně tak.

,,,,,,,,,,,,,,,,

 

Autor Květka Š., 20.05.2012
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Májový deštíček je fajn, tak mu ty okna odpusť. ST.

21.05.2012 13:22:31 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí