Pod peřinou

Pod peřinou

Anotace: ne vždy je tam teplo...

Mrznu v teple pod peřinou,

ležím sama, ležíš s jinou.

Samota, ten pocit mne objímá,

studí, užírá a koho to zajímá.

 

Kde jsou ty přívaly touhy,

co všechno zmůže polibek pouhý.

Úzkost je mou novou přítelkyní,

jen ona, od rána až do setmění.

 

Cítit to teplo a srdce rychle buší,

smích a objetí, spříznění dvou duší.

Ve strachu ze tmy, držet se za ruce,

všechny maličkosti, co vytvářejí emoce.

 

Milovat správně, není mi přáno,

být milovaná, to není mi dáno.

Až přijde, budem dělat láskyplné hlouposti,

jestli jsem kdy ublížila, tak ať mi odpustí.

 

Autor Jedůfka, 20.05.2012
Přečteno 377x
Tipy 6
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Gudula, Mrs.Grázl, enigman, ewon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím... ale líbí se mi :)

03.06.2012 21:42:11 | Matsuyama Tatsuko-chan

V druhé mi chybí rým a ve čtvrté je to dost slabý rým. Jinak,nejvíce se mi líbí první dva řádky;)

20.05.2012 23:54:01 | Tom Čičík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí