VEČER V HIMÁLAJI

VEČER V HIMÁLAJI

Anotace: *cestovní*

VEČER V HIMÁLAJI
****************

Zkracuji cest svých intervaly
jakoby rudé tvé rty se ptaly
možná, že je to naposled...
Má pravdu dolní, či horní ret

(když) dotknout letmo jen se směl.
Odjíždím. A to bohužel.
Na pouti mezi dvěma světy
vlaky ne. Spíše hvězdolety,
týdny a týdny beze slov.

Jen ostří. Jenom ten tichý kov,
poslední blízký z nejistot.
Poslední. Známý MAY DAY kód...

Chvíli jen spát, a už mě pálí
do nohou domov, sny se zdály
do horkých rán jak do břehů,

na nichž jsme ještě spolu byli.
Břehy jsou pryč, sny rozdělily
jak dělila ses o něhu

nejsladší plod, co v tobě zraje.
Vzpomínám naň, a usínaje
sám v Himálaji ve sněhu...

***
Autor Skywalker, 22.05.2012
Přečteno 348x
Tipy 23
Poslední tipující: Tomikk, šuměnka, tato22, Aťan, Dota Slunská, Noc17, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, Petbab, VE, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..tohle je srdcovka..moje :)

25.05.2012 10:43:16 | Noc17

zrající...

24.05.2012 09:38:15 | enigman

mňam

23.05.2012 14:09:10 | Romana Šamanka Ladyloba

trošku mě tam zkraje vystrašily ty rty ale jinak hezký, ke konci čím dál lepší :o)

22.05.2012 10:15:54 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí