nepoučitelný

nepoučitelný

Anotace: mhhmoom ó

nepoučitelný
neustále se opakující...

donekonečna

dělají to i mračna

nepoučitelný
neustále se opakující
pohyb

zázraků i chyb

nepoučitelný
neustále se opakující
zvrat

tisíce hlav jsou dav

a někde já

nebo se mi to jen zdá?

do nekonečna
ve zdánlivém stavu
blízkého konce
běžím z kopce

ale někdy jsem
přeci musel být na hoře

kdy nastal ten zvrat

kdy nastala ta chyba

kdy se to celé dalo do pohybu?

cítím tíži

možná je vše
v naprostém pořádku

jenom se vracím
k počátku

nepoučitelný
neustále se opakující...
Autor radexk, 25.05.2012
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekny!

25.05.2012 17:41:42 | SantanderEntré

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí