Divadlo

Divadlo

Anotace: Divadelní představení.

Diváci tiše usedají,
na oponu se se zájmem dívají.
Vidí mnoho lidí tiše hrát,
Je to pantomima nebo snad...
Nedopoví už ani větu,
Herci pokořili bariéru.

Hrají jako smyslů zbavení,
co? To nám nepoví.
Další antré, skok a hvězda,
jako cirkusoví akrobaté.

Nakonec se ukloní,
a tváře se jim rozzáří.
Lidé tleskají
a zmatek se jim vytrácí.

Další malé představení je u konce,
a ani nezačalo poledne.
Autor ašari, 26.05.2012
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: casla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ujde.

30.11.2012 20:50:11 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí