♥ Květinová

♥ Květinová

Anotace: A malý květinový krámek...

°°°°°°°°°°°°°°

O slečně z krámku

°°°°°°°°°°°°°°°°°°    

Je jeden krámek před parčíkem

tam slečna kytky prodává

všechno tam u ní krásně voní

komu dnes váže svatební?

Jsem zvědavá.

Svatební kytička z konvalinek

je pomněnkami zdobená

kytička svatební „jak lupínek“

s láskou je něžně vázaná.

Ta slečna z krámku,Bětuška,

o svoje květiny s láskou pečuje

a každému kdo ji poprosí

květinky na lásku ráda daruje.

Ty květiny od slečny Bětušky

ty v sobě smutek nemají

jsou tisíckrát barevné,voňavé

moc štěstí a lásky dávají.

Vždyť láska je mocná čarodějka

a slečna Bětuška ta čaruje,

každého pohladí u srdíčka

taková Bětuška z krámku je.

 

Tak račte dámy,račte páni

máme tu hodně květin na rozdání.

  

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

°°°°°°°°°°°°

Autor Květka Š., 26.05.2012
Přečteno 220x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Doradan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

m/ hezký..

26.05.2012 23:26:35 | Doradan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí