~Vzpomínám...***

~Vzpomínám...***

Anotace: ..a básním...jen tak..

 

~~J~E~N~~T~A~K~~

 

 Malíř mi půjčí paletu

 básník zas veršů pár,

 hudebník noty z partesu

 když na piáno včera hrál.

Růže mi půjčí svoji vůni

 jahoda tu sladkou chuť,

 motýl zas křídel třepotání

 tenkrát jsi říkal,moje buď.

Do misek z Číny čaj nalévám

 a ozdobím květem jasmínu,

 vějířem z peří se ovívám

 ty se mi pleteš do mých snů.

Malíři pak vrátím paletu

 a verše sama do básně dám,

 noty ty trochu popletu

 já jsem tady a ty jsi…už tam…

~~~~~

 „vzpomínám“

*******************

~~A~~B~A~S~N~Í~M~~

,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

 

Autor Květka Š., 28.05.2012
Přečteno 245x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Tomikk, tato22, Doradan, střelkyně1, nikoolkaaa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když básník vzpomíná,je to vždycky hezké

01.06.2012 11:01:57 | kočkopes

Moc hezké...

29.05.2012 13:38:09 | Tomikk

já vzpomínám taky pořád dokolečka...:)

28.05.2012 21:12:17 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí