~Po parku

~Po parku

Anotace: a pěkně s malou vnučkou...

 

~~~*~~~

 Jdu s vnučkou do parku

 s mrkačkou v kočárku

 vnučka pak sedne si

 v pískovišti,

 prý její panenka

 hladná je,nespinká,

 z písku ji bábovku

 upéct musí.

 Tak papej maličká

 povídala vnučka

 a bábovka z písku

 je v peřince,

 pak běží natrhat

 do středu trávníku

 kytičku fialek své mamince.

 

Tak vytřesu z kočárku

 pískovou bábovku

 pohladím vnučku a jdeme

 vždyť my domů

 už chceme.

 Maminka tam čeká

 na svého tuláka

 a z parku kytičky

 hned dá do vázičky…

 Maminko,

 zítra v parku v kyblíčku

 uvařím polívečku

 přinesu ti ji domů,mámo,

 určitě by ti to taky

 zachutnalo.

 ……

 A babičko,jetelíčky

 ty uvařím jak knedlíčky.

 To bude mňamka

 a pochutná si můj méďa

 i táta a mamka…

 

~~*~~~*~~~*~~~*~~

panenky


Autor Květka Š., 29.05.2012
Přečteno 245x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Doradan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..no je to tak,babičko...

30.05.2012 14:11:01 | Doradan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí