~Strašák

~Strašák

Anotace: Ano,takový je život strašáka...

Sbírka: (°+°)Pohádkové(°+°)

 

 ~~~~~~~

Strašák

☺☻☺

 *********

 Na  hlavě

 z koudele vlasy

 širák ale moc rád nosí

 jeden moudrý „starý pán“

 prý svoji vlídností

 je všude znám.

 A poradí vždycky rád

 smutek na něm ten není znát

 vyslyší mě s klidnou tváří

 a to se mu vážně daří.

=☺

Jindy je ticho ani nemrkne

 jak vítr zafouká tak přikývne

 za radu neplatím v kapse má díru

 na nový frak mu vezmu míru.

 Je to můj strašák

 co pohodu vždy rozdává

 a první zelené lístky ohlídá,

 dál bude stát na zahradě

 jen mu pár vousů přibude na bradě.

 Na naší zahradě v plné parádě

 tam stojí sám

 ten starý vousatý pán.

=☺

 Ano,takový je život strašáka

 ten rady rozdává,nikdy se nefláká

 já mu dám růži

 do knoflíkové dírky

 a širák mu ozdobím

 ptačími pírky…

 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


bubu

Autor Květka Š., 30.05.2012
Přečteno 370x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Doradan, Kett
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

však víš,takovej stojí u nás na zahradě...

01.06.2012 19:35:30 | Linzerka

já vím,tak ho pozdravuj...

02.06.2012 12:22:44 | Květka Š.

příjemně polní,plašící :)

30.05.2012 12:14:49 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí