Kolik v nás je vrahu

Kolik v nás je vrahu

Anotace: přiznání

jsme vrazi v sebezapření
hledáme ticho,jsme zamčení
v tiché své skořápce
mlčící jen hladce
bez nadějí....
myšlenky varují....
já vím
osvítím....
to ticho co se dotýká
to světlo šanci nečeká....
milenci pravdy
andělé lží
zfetované výkřiky
probdělé noci
bez pomoci
do tebe klíny vrazí
v květnu ale nemrazí
to láska schází
na nic se neptá
jak proměna...
co v tobě šeptá?
poslední odměna
vražda
v krajině mrtvých stínu
v zázraku prázdných klínu
kdo v tichu vezme dráhu
Kolik z nás je vrahu?
Autor Radek.oslov.Šafárik, 30.05.2012
Přečteno 245x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jeněcovevzduchukrásného, Helena Lovecká, Fofit, Liška76
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo ví?! *;)

23.07.2012 10:15:00 | PIPSQUEAK

V Každém z nás je zlo, tak to je.Ale i Láska.Jinak to nejde, ST.

03.06.2012 11:48:09 | Jeněcovevzduchukrásného

všichni a nikdo .. ST

31.05.2012 02:16:21 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí