ROZHODNUTÍ

ROZHODNUTÍ

Anotace: Proti proudu řeky.

ROZHODNUTÍ

Výkřiky poslední módy.
Tváře nalíčené, jako kurtyzány..
Vzhůru k břehům, jest doposud nepoznány..
Na jejichž adresu pějí se ódy.

Ve společnosti, co sametově vraždí.
Kde jsme stanuli po těžkém výběru..
Se značkou na blůzách: "Sejdem se ve sběru..
Ne každý."

Byl to jen byznys.Falešná bublina..
Já odešla, nedala se na víru.
Tenkrát se rozhodla Turmalina..
Pěstmi prorazit zdi z papíru.
Autor Turmalina, 25.02.2005
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí